A proc to neproslo? Nedohodli jste se? Dedictvi je prece veci dohody, prevadela jsem sestre najake penize a notarka psala do rozsudku nebo co to je termin do kdy ma transakce probehnout , pro nas to byla spise formalita, penize jsem posilala ihned a nikdo to nekontroluje, pouze ten dedic kteremu by penize nedorazily ve lhute by se tim pak mohl ohanet.. . U jineho dedictvi se otec i sestra vpodstate vzdali sveho podilu v muj prospech, nebyl v tom zadny problem, samozrejme ze ja jsem pak zaplatila vsechny poplatky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.