Přidat odpověď
Hani, ale mne to neprijde jako duvod navstivit psychologa. Vzdyt v Motole se vysetrit nechal. Ja mam vybornou lekarku pro deti, ale uz neprijima... velka skoda, je fakt vyborna... ja bych zagooglovala - detska zubarka bych hledala a pak bych zavolala, vysvetlila a bylo by...
Co udela psycholozka ? Rozebere s nim ten Problem, bude to s nim probirat Sem a tam.. tohle muzes udelat ty... a bude to mit stejny ucinek.. psycholog je dalsi jakoby Doktor.. nevim, ja bych to nedelala...
Tereza byla vrtana uz jako trileta, ale nasi zubarku dava celkem v pohode, i kdyz samozrejme pri zakrocich breci. Kdyz jsme ale jendou navstivili doktorku tady v DE, tak udelala scenu, nechtela si sednout na kreslo apod... desny to bylo.
U nasi zubarky v CR taky hodne pomaha to, ze my tam jdeme vzdy vsichni dohromady.. holky muzou byt v ordinaci kdyz vysetruje doktorka nas a koukaji a ona rika, co dela.. myslim ze se boji min, protoze to vidi i u nas.. Co kdybyste presli k nejakemu zubari, ktery ti to taky umozni... staci nekdo, kdo ma male deti..
Fakt bych ho k psychologovi nebrala a zadne oblbovaky bych mu taky nedavala.. vynalozila bych energii na obvolavani a ptani se, vzala bych ho k zubari, az by vysetroval me, vysvetlila, ze i ja se bojim, ale musim ten strach prekonat, protoze bez zdravych zoubku se neda jist apod.. vzdyt ty asi vis... jak na to.. nasleduj svuj Instinkt a vyprdni se na rady nejake neschopne zubarky...
Předchozí