Přidat odpověď
kopíruju od Lásky:
Jak mělo vypadat vystoupení premiéra
Vážené dámy, vážení pánové,
dnes byla zadržena policii má nejbližší spolupracovnice Jana Nagyová. Jak je z principů trestního řízení zřejmé, já v tuto chvíli nemám a nemohu mít k věci žádné relevantní informace. Nemohu tedy teď ani přijmout žádné zásadní rozhodnutí. Předpokládám, že policie v řádu hodin předá Janě Nagyové usnesení o zahájení trestního stíhání. Teprve z něj bude patrné, co jí klade za vinu a jaké má pro to důkazy. Seznámím se s tímto dokumentem a předstoupím před Vás znovu. A sdělím Vám jedno ze dvou jediných možných mých rozhodnutí. Buď Vám sdělím a odůvodním, proč nevěřím obvinění Jany Nagyové a jaké mám důkazy či důvody domnívat se, že se policie mýlí a má spolupracovnice Jana Nagyová je nevinná. A nebo Vám sdělím, že odstupuji z postu předsedy vlády.
Vážené dámy a vážení pánové, dejte mi prosím 48 hodin času, abych shromáždil všechny dostupné informace, celou věc uvážil a s plnou odpovědností Vám sdělil své rozhodnutí v této věci.
Děkuji Vám za pozornost
Takového premiéra bych si vážil. Bohužel Petr Nečas se k tomu postavil jinak. Útočil, podivoval se nad věci zcela zřejmými (dozor olomouckého VSZ), mlžil...
Kolegové spoluvoliči, ať už budou volby předčasné nebo řádné, dejte mi prosím po letech premiéra, kterého si budu moci vážit.
Předchozí