..." člověk může svoje rozhodování i sám promyslet a rozhodnout se, aniž by kohokoli následoval..."
To je na margo tech, kdo se SNAZI nasledovat Krista? Reknu ti, ze take sama rozhoduji a promyslim a pritom se zaroven SNAZIM nasledovat Krista..SNAZIM jsem zduraznila, protoze mi to prave tim mym promyslenim a vlastnim rozumovanim castokrat vubec nejde, abych Ho vlastne nasledovala..Takze delam casto to, co vlastne puvodne v dusledcich ani nechci..K tomu me ale dovede prave to me rozhodovani, kdy jsem se prestala na konkretni okamzik drzet nasledovani....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.