Přidat odpověď
Kudlo, rada si s tebou pokecam kdyz je prilezitost a to i kdyz mam jiny nazor.
Ale ja uz tyhle podpasovky od Zufi, jen proto, ze by mela byt hajena, fakt tolerovat neminim. Kazdy den se vidime na domovske diskusi, zname se leta, kazdy den mi ma moznost cosi rict a kazdy den vidi, ze jsem nikdy neprojevila nenavist vuci KS. Presto sem vbehne jako maly zaludny lytkar, kousne /tentokrat poznamka ve smyslu, ze nenavidim KS -ac zde vubec nediskutuju, jen tak proste to tu vykrikne/ a utece pryc. Promin, co si o tom mam myslet???
A ze ma byt hajena?? Ti co maji byt hajeni nekrici do sveta jaci jsou chudaci, ze se musi starat o vlastni dceru a vnouce a co je to stoji penez. Ze nepojedou 3x na dovolenou a proc, kdyz udelali tolik dobrodini kolem a ze jsou z nich chudaci. O tech, co by meli byt hajini ani nevis. Ale asi jsem jina. Ja netrpim, kdyz se staram o rodinu ci nekoho jineho. Jsem rada, kdyz muzu pomci komukoliv.
A kdyz ma moznost ukazat, jaka je to teda dobra duse a jak trpi a souciti s kazdym kdo trpi, projevi se jako bezohledny clovek, co vidi jen sam sebe. Kazdy den se objevila na nasi diskusi. Kazdy den nam zamavala ci se zasmala. Precetla si diskusi, odpovedela na neco uplne jineho, ale na to, jake ma nase kamaradka starosti ani tuk. Treba obycejne....myslim na vas, drzte se, jak je?...nic....promin, ale tohle napsat snad neni takova drina. Ale kdyz on ten postizeny povodni ma holt politicky nazor, ze?
Předchozí