Dovolím si odpovědět za Zrzounka. Pokud bude mít dotyčný opilec fázi - viróza, tudíž nebude zvracet a bude jen poklimbávat, bude mi to vadit stejně, pravda opilec bude jako bonus ještě smrdět. Ve chvíli, kdy na mě budou při tom poklimbávání padat, budu celá říčná v obou případech. Jinak pro mě osobně je nepřípustné obojí, není třeba obhajovat nic z toho. Ve své poznámce jsem spíš reagovala na to, že vysvětlení obojího se mi zdá na stejné úrovni, ale respektuju, že každý to můžem brát jinak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.