| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

kopíruji sem z domovské diskuze. Anni si to přečte "tam", ale Zufi asi těžko, takže právě proto vkládám i sem, aby měla Zufi možnost číst můj koment.
---------------------------------------------------

mno, původně jsem si myslela, že se ke včerejší situaci vůbec vyjadřovat nebudu, ale se mi to během dopoledne rozleželo.
Přemýšlela jsem nad tím, co mě vlastně k této diskuzi váže, nebo co mě sem táhne. Rozhodně to není přebytek energie, času a určitá izolace jako když jsem byla na rodičáku. Práce mám opravdu habakuk a jsem tak přetížená každodenní komunikací s lidmi, že vyhledávám spíš klid a samotu.
Nevím, co mě sem "táhne", spíš jen zvědavost, jak se kdo má a co dělá.
Ale vidím tu i spoustu mrzkosti z mého pohledu.

Přestřelku mezi Zufi a Gr. ponechám bokem, ale komentář Anni mi připadal nepřiměřený.
Anni, píšeš Zufi: " Neco tak povrchniho jako jsi ty, jsem ve svem zivote jeste nepotkala. Nezlob se, ale povrchní mi přijdou tvé velmi časté příspěvky o tom, co jsi měla na sobě, cos kupovala, kolik bylo utraceno, jakou jsi měla barevnou kombinaci /oranžové kalhoty, fialkovou halenku a růžové boty/, chlapi se za tebou otáčeli atd. Co si zase vymyslela tvá malá, s jakou nákupní mánií se vzbudila a jak tatínek poslušně naklusal a vše koupil....a je mi jedno, jak to budeš komentovat, třeba si vymyslíš něco o tom, že dobře mi tak, že naše malá takové věci nevymýšlí, nebo že by pavel neletěl na povel nakupovat atd.
Je to můj úhel pohledu, ale TOTO MI PŘIJDE HROZNĚ POVRCHNÍ.
Dále jsi mi asi stoupla na kopýtko, ale nechápu,cos chtěla říct svým komentářem na mou adresu: " I ta kravi napsala, ze se za ni modli. "....Co to je "i ta kravi".....cítím v tom jistou impertinenci...

Omlouvám se, že se k tomu vracím, někde bylo psáno, že už k tomu nic nemáte, ale nerada jednám zbrkle, takže po zralé úvaze si dovoluji komentovat.

p.s.: ono to zase časem vše vyšumí...
všem bývalým šoumenkám přeji úspěšné řešení všech problémů a krásné léto~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.