Zdravím vás a ráda bych se zeptala na váš názor. Připadám si trochu už jako hypochondr.Už asi 14 dní mně trápí bodavá bolest nad levým prsem,jako by mi někdo vrazil nůž do srdce.Ted v tom horku je to horší.Někdy mám pocit,jako by mne někdo škrtil,tlak v krku.Těžko se mi dýchá. Dnes ráno mně vyděsilo,když mi začal trnout jazyk a i ústa,jako když přeležíte ruku. Mám vysoký tlak (140/90) při braní léků Tarka.Na krev jsem byla naposledy v listopadu,trošku zvýšení draslík,těsně nad hranicí ,jinak vše OK.Ale to už se ted nedá posuzovat.Mám pár kilo navíc a jsem občasný kuřák(2-3 krabky za týden)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.