| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Filipe, zvyšování daní sice tak úplně nemá patřit do pravicového repertoáru, ale v nouzi.........ještě budiž.

SKarta je například snaha o přerozdělování kapitálu, sice nenápadné a do "soukromých" rukou, ale navíc tím omezuje funkci trhu pro určitou skupinu občanů.

Natož snaha o omezování a kontrolu individuality, byť pod bohulibou záminkou potírání flákačství - to je DONEZ a to jsou VPP, to už nejen že není pravicové, to už s sebou nese prvky totality.
Sice to bylo včas potlačeno (nebo spíš na poslední chvíli), ale už sám pokus stačí, abych tuhle stranu vyloučila ze svého programu jednou provždy.

Lidovci - nevím, mám pocit, že nevědí ani oni sami. Myslím, že momentálně směřují víc doleva, ale rozhodně se bedlivě nedrží žádného politického směru. To je problém malých stran, urdžují jakoukoliv vládu bez ohledu na vlastní program. To jim podle mého brání mj. v tom, stát se velkými, stabilními stranami.

Proto je mi líto ztráty ODS, já jsem v první řadě pro vyrovnané politické spektrum. Doleva i doprava, alespoň jak to doba a pojetí politiky umožňuje, protože ty ostré hrany se poněkud stírají.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.