Zato tady je výkvět komunistického altruismu
:
Tušil někdo z vás, že Milada Horáková byla prostitutka a že vraždila malé děti? Že máme lesy plné zavražděných podnikatelů? Že kdo má židovské předky, je fašista? Že Nečas s Kalouskem jsou krvavé bestie, horší než Stalin? A že v Bohnické léčebně dávají propustky zájemcům o účast na prvomájové veselici?
Tato a mnohá další moudra padala dnes z účastníků prvomájové veselice, pořádané Komunistickou stranou na Křižíkově fontáně ve Fučíkárně. A je nutno říct, že z některých běhal mráz po zádech a jiná mi pravděpodobně budou ještě dlouho způsobovat vlhké sny.
Minulý rok jsem se na rudé veselici dozvěděl, jak jsem k smíchu, když jsem tam sám, že žádní antikomunisté dneska nejsou, že všichni jdou s nimi a těch pár bláznů jsou jen obyčejní fašisti. Letos se nás ve Fučíkárně sešlo patnáct, abychom upozornili na to, že existence Komunistické strany je urážkou všech morálních a lidských hodnot a že něco takového je znásilněním principů demokratické společnosti a připomněli ostatním stále platný zákon o protiprávnosti komunistického režimu, který komunistickou stranu pasuje na zločinnou organizaci.
http://makovsky.blog.idnes.cz/c/336315/Jeste-ze-ta-Horakova-dostala-provaz-aneb-prvni-maj-ve-Fucikarne.html