Přidat odpověď
Smazali mi diskuzi, do který jsem napsala svůj názor, klidně zopakuji. Nejde o tuto vládu, nejde o tuto koalici (i když se sami pěkně zdiskreditovali).Není to boj levice versus pravice. Levice i tak vede o dva, nebo spíš o tři parníky před pravicí a další volby by vyhrála tak jako tak.
Njede o to, že si nějaká maturanktka se zaplaceným UJAKEM objednala nějaký fotky. Upřímně řečeno, jiní pánové zneužili vojenskou službu k mnohem horším věcem. Nejde o Nečase, je to blb, ale byl opravdu nejčistší premiér za posledních 20 let- akorát teda mozek mu tolik nesloužil, jinak by se nenechal odstřelit za takovou kokotinu.
Jde o zmanipulovanou policii, pardon, ale za rok a půl sledobvání nejvyšší politiky a vy máte jen nějakou paní,co chtěla rozvést nějakýho pána a "trafiky"? V zemi, dke se rozkrádají miliardy?Slaboučkej čajíček.-Podle mě nejsou vyšetřovatelé blbí,ale mají zámaz z nejvyšších míst.
Jinak pochopil jste někdo, jak se v tom kolotoči Němcová-zeman-Rusnok nějak pozapomnělo na hajzly největší-rekreanty v Chorvatksu? Přesně tohle vyšumí.....kvůli nějakýmu přetahování hlasů v parlamentu.A O TO JDE.
Co soudy? Lidé, kteří przní holčičky (katar.princ), lidé, kteří zavraždí 4 jiné lidi jsou zatím bez trestu. Člověk, co někoho dal vyfotit je veden jv poutech a vězněn jak terostsita. Ale i ten pitomej Rath nikoho nezavraždil a je furt zavřenej a nic VŮBEC NIC se nevyšetřilo. Kdyby bylo s každým vrahem nakládáno tak, jako s Rathem, pak jsme asi bez vražd....
Prezident? Lhář,úspěšný zloděj z 90.let. A většině lidí buď nevadí, neb jim vadí naopak neškodný popjíjení, případně chování ne dle etikety. K smíchu. Na jeho skutečnou hrozbu se nikdo nedívá.
Jsme všichni úplně neinformovaní, všichni bečíme jak ovce, je jedno jestli pro Zemana, nebo proti Zemanovi. Už se vezem, jsme úplně blbí, všichni, mě nevyjímaje a někde skončíme. Nevím,kde.Ani to nechci vědět.
Předchozí