mám dceru 7 a syna 6, pokojíček máme velký ale nemáme zase moc nábytku, řeknu at nanosí na hromadu čeho se chtějí vzdát a opravdu nanosí, řekla jsem jim, že by pak neměli kam dát nové hračky a žádné by pak už nedostaly (narozky, vánoce) A jednou chtěli větší dražší hračku tak dali několik hraček na prodej a čekali a pak si ji koupili V dětství mamka dala příbuzným bez mého vědomí pytel hraček a těžce jsem nesla, že jsem přišla o jednu ovečku ostatní mi nevadily, rozhodně bych nic nedala pryč za zády dětí
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.