Prosím poraďte. Mám hrozné nervy. Dnes jsem byla na vyšetření v porodnici a doktorka mi řekla, že mi GBS vyšlo pozitivně. Řekla mi, že mi musí dát 4 hodiny před porodem antibiotika a pak to bude v pořádku. Když se to ale nestihne začala vyhrožovat tím, že malá může mít zápal plic až sepsi. Mám teď hrozný strach, aby byla malá v pořádku. Měl jste to také někdo? Co to tedy může znamenat? Stalo se Vám někomu, že se antibiotika nestihli dát? Prosím uklidněte mě…
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.