je hezké se utěšovat tím, že jednou to přejde no nebo taky ne - viz má tchyně, její barák je prostě skladiště zralé na deratizaci ona to nevidí nebo nechce vidět a když jsem se tam snažila něco uklidit ve smyslu nedá se tu ani najíst tak o mně prohlásila, že jsem samá hygiena a proto jsou moje děti alergici, protože furt čistíme (máme přiměřenou domácnost, její vypadá už skoro jako v těch tv pořadech máte doma uklizeno apod.)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.