| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zaujal mě tento článek:

To, co se nazývá tripartita, je v zásadě fašistický koncept. Jde přece o snahu omezit nebo aspoň oslabit parlament a zastupitelskou demokracii spojením moudrých odborářů a moudrých šéfů průmyslových syndikátu se státní mocí.

Tedy přesně to, co za svůj plán pro nás a naši budoucnost prohlašuje prezident Zeman. Zděšeně jsem sledoval Zemanovo oslavování se šéfy odborových svazů už po skončení prezidentských voleb. Říkal jsem si, že zastupují pár desítek tisíc odborářů, tak ať se tam spolu objímají, o nic nejde. Nenapadlo mě ale tehdy, co bude dál. Nedošlo mi nic ani tehdy, když v televizi začal exhibovat takový umaštěný strýc a tvrdit, že zastupuje celý český průmysl a dopravu. Říkal jsem si jenom, že mě se tedy neptal, jestli mě zastupuje, a kdyby se zeptal, tak mě tedy nezastupuje ani náhodou. Nesecvaklo mi ani tehdy, když jsem zjistil, že ten strejda je šéfem nějakého Svazu průmyslu a dopravy a zároveň poradce prezidenta Zemana.

Až teď se to pospojovalo – odstranění legitimní vlády formou policejního puče následuje sestavení vlády složené ze zástupců tripartity, tedy odborníků (kdo určuje, kdo je odborník?) z řad státní moci, odborů a průmyslových syndikátů bez podpory demokraticky zvoleného parlamentu. Fašistický puč a fašistická vláda jak z učebnice politologie. K tomu občané telefonující a píšící do médií, plní nenávisti, dychtící po krvi. Fašisté jak vystřižení z učebnic historie.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-prezident-zeman-je-fasista-dbx-/p_politika.asp?c=A130629_172448_p_politika_wag

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.