Procetla jsem diskuzi, otazka ekologie me teda pobavila:) Nikoho ale nenapadlo, ze tim, ze si sjedna nekoho na uklid, umozni ( casto velmi potrebnemu) cloveku vydelat si penize. Takto to mam treba ja. Pani k nam chodi jednou tydne uz deset let. Zacala, kdyz byly deti male, ja pracovala a jeji vypomoc jsem vyslovene potrebovala. Jeji prace si nesmirne vazim. Je u nas stale, i kdyz uz bych radu veci zvladla ja. Ale ona ty penize opravdu potrebuje. A mne se po utirani prachu opravdu nestyska. Navic to u nas neni jen o jeji praci. Stejne kazdy den kuxuju nebo zapojim deti, ale velky uklid necham na ni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.