| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

kili - Nešpor se k Zemanovi vyjádřil několikrát a nikdy nemluvil přímo o diagnóze - vždy komentoval jen jasně danou situaci.
Například tento rozhovor, kde Zeman přiznává, kolik toho denně vypije:

Zeman měl dříve rád becherovku, teď se hlásí ke slivovici. Ovšem nepohrdne ani dobrým vínkem. „Piji tak pět nebo šest skleniček vína a skleniček slivovice tak dvě nebo tři,“ přiznal Blesku s tím, že takto popíjí denně! „Je zbytečné, aby docházelo k výkyvům ve spotřebě dobrého moku,“ upřesnil. Lékaři jsou však jiného názoru. Odborník na léčbu závislostí Karel Nešpor takové množství alkoholu hodnotí jako vážný problém. Nepříznivě ovlivňuje Zemanovy rozhodovací schopnosti a může vést až k duševní chorobě.

Nejsem opilec
To, že by byl alkoholik, Zeman odmítá. „Pokud mě někdo v životě viděl opilého, ať se přihlásí. Myslím si, že nikdo takový nebude,“ prohlásil a nastínil, že ani v případě svého zvolení nebude svou vášeň omezovat. Zdravotně mu prý pití nijak neškodí.

A k tomu, že bych nebrala jiný názor:
Každý má nárok na svůj názor a ráda se "pohádám" s kýmkoli ~:-D

Já jsem se však pozastavila nad tím, jak hloupě zní argument (ať už se týká kohokoli): "Jednou byl demokraticky zvolen, tudíž může všechno a my nemáme co kecat."
Myslím, že to není těžké pochopit.
Když napíšu, že je dle mého názoru Zeman alkoholik/vulgární hrubián/ primitivní sprosťák..., odpověď člověka s jiným názorem zní například: "Ne, nemyslím, že je alkoholik/hrubián/sprosťák", nikoli "Demokraticky jsme si ho zvolili, tak už se s tím smiřte." To pak působí dojmem, že se mám smířit s tím, že je alkoholik/hrubián/sprosťák, tudíž dotyčný obhájce můj názor nijak nevyvrací, naopak, ale zakazuje mi se k tomu vyjadřovat ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.