Máš pocit, že jsem kdykoliv napsal něco o nadržování cikánům?
Obecně se mi nelíbí výzva k rozchodu davu, když mu ten rozchod není umožněn. Nelíbí se mi preventivní ztotožňování náhodných lidí, v autech nebo v davu. Nic nemám proti konkrétnímu zásahu reagujícímu na protizákonné jednání, jiné než neohlášené shromažďování. Věřím v právo na svobodný názor a to i pokud se mi vůbec nelíbí.
Jsem přesvědčený, že před rvačkou se sídliště Máj dá ochránit i bez provokace davu pomocí výbušek, které hází policie. Bez nepadání náhodných jedinců a bez stříkání vodním dělem do náhodných skupinek. A pokud se nám to nelíbilo před 89, tak těžko to můžeme schvalovat teď a je jedno z jakých důvodů.
Na fotbale se z mého pohledu policie ve většině případů chová neadekvátně a problémy spíš přiživuje případně je vytváří. A to opravdu chuligánství, kdekoliv neschvaluju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.