Přidat odpověď
no asi spíš záleží na povaze, ubrečenosti a spavosti dětí...
já mám dvojčata plus jedno.....
s dvojčatama, dokud nebyly na příkrmech, jsem sama bez dalších párů rukou strašně nerada jezdila na dýl od domova, kdy bych musela kojit mimo domov, protože kojit oba najednou venku nešlo, na to nebyly nikde podmínky a ani jedno z dětí nebylo při krmení ochotno čekat, než se nakojí ten, koho jsem vzala prvního....a pokud jsem jednoho vyndala z kočáru, druhý, byť by spal sebetvrdším spánkem, byl okamžitě vzhůru a dal mi to sežrat, řval jako protrženej dokud jsem ho nevytáhla taky..pro mě to bylo za trest, jedno dítě u prsa pijící třeba 15minut, do toho druhý v kočáře řvoucí po celou dobu, co první pil...br, je mi zle ještě po sedmi letech, když si na takové "výlety" vzpomenu
naštěstí byly dvojčata první a nemusela jsem se nikomu přizpůsobovat
a monodítě, to byla sice co se kojení týče pohoda, zase ale v kočáře od narození spal max 45 minut, nikdy více, a vydržel v něm jen pokud se s kočárem jezdilo, běda, když jsem někde zastavila....ale to už se dalo řešit šátkem a později nosítkem..
no já bych to vyzkoušela, určitě napoprvé s dalším doprovodem, protože plánovat si to můžeš jak chceš, ale děti si to nakonec zařídí jak bude vyhovovat jim
Předchozí