Ahoj, prave jsem narazila na tuto vasi diskuzi. Ja mam krome mrnouse jeste dva syny (13 a 11 let). Moje deti, to je to nejdrazsi, co na svete mam. U nas pevne objeti a slova MAM TE RADA funguji. Vidim to na synech, jak jsou stastni, kdyz je k sobe pritulim a reknu jim, jak moc pro me znamenaji. Ikdyz uz jsou v pubertalnim veku, toto vzdy oceni. Jinak jsem prisna matka a snazim se, abych z nich vychovala slusne lidi. Taky v nich buduji zdrave sebevedomi a hlavne je nerozmazluji .
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.