| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kili - ano, čeští pravičáci. Za socíku mnohdy agilní svazáci, veksláci, šmelináři a pinglové.

Já nejsem zastáncem velkého přerozdělování. Na druhou stranu nemám žádné iluze, že by se snad míra přerozdělování snížila, ať už povládne jakákoliv strana. Takže proto raději levicovou vládu, protože ta alespoň nasměřuje větší díl peněz do sociální oblasti a spíše udrží sociální smír a drobnou kriminalitu na rozumné míře. Já se pohybuji v tom mzdovém a majetkovém pásmu, které bude ždímat každá vláda. Tak alespoň ať mě neokrade na ulici hladový soused, protože mu nějaký chytrák vezme sociální dávku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.