Agness, vystudovala jsem medicínu, věnuju se poměrně exaktnímu oboru a časté opovržlivé řeči Hnízdila vůči kauzální farmako či jiné chemické nebo fyzikální terapi mi vadí.Podle mě často a zcela vědomě klame laickou veřejnost, zcela vědomě uvádí nepravdivé informace o užití řady léčiv apod.
A partička kolem Zemana? Myslím, že už od voleb je jasné, že fischer ani Klausovi nepodporovali MZ jen tak. Ale byla to spíš narážka na ten "konstrukt"kreditky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.