Díky za reakce, když to tak nějak shrnu, většina z vás by to asi překousla. Jak už jsem říkala, doma máme běžný provozní binec který stejně před ohlášenou návštěvou uklidím, špinavý záchod či upatlané nádobí teda nepěstujeme :) Já jsem vcelku pořádkumilovná, asi proto mne tak dere ten náš exteriér.. je to u nás jak ve stavebninách. Obdivuju lidi co mají dům i zahradu a k tomu jen takový ten pididomeček na nářadí a sekačku a stačí jim to... Člověk asi zaplní co má k dispozici, takže i tu velkou stodolu a zahradu, bohužel.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.