Val, už léta si tu stěžuješ na stav vaší domácnosti. Nebo ne stěžuješ,ale popisuješ stav vaší domácnosti. Připadáš mi hrozně rezignovaná na to,že do konce života budeš žít v "chlívku". Vlastně tím dáváš vzor i Valkýrce do budoucna,až bude mít svou domácnost. Proč se zdravě nenaštveš a něco s tím neuděláš? Já bych objednala kontejner,a už by to frčelo. Já ti mám z tebe pocit,že jsi prostě zbytečně rezignovala. Ano asi nejsi ten typ co by pigloval domácnost do zářivého lesku,ale mezi tím leskem a skutečným nepořádkem je dost velké pole působnosti. Pokud se u vás i vlastní švagr štítí,tak by se asi něco mělo stát ne? Přemýšlela jsi někdy o řešení?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.