Ahoj všem,
tak koukám, jaký máme všichni fofr a jak si na sebe s miminkama zvykáme, každý říká, že po šestinedělí bude líp, tak hlavně vydržet
Já když to tak čtu tak zjišťuju jak máme vlastně hodné dítě, jak je to naše první tak pořádně nevím jak to chodí jinde a byl to pro mě dost velký šok než si to nějak začalo sedat... A teď si nemůžu stěžovat. Toníček pěkně roste, dnes jsou mu 4 týdny, včera jsme byli na kyčlích a má je ok, zítra jdeme do poradny na měsíční prohlídku a tak nějak čekám, že těch 5kg už bude mít, každý se furt diví, jak je na svůj věk veliký, že takhle prý vypadají dvouměsíční miminka
Jinak v noci spí krásně, většinou tak kolem deváté usne, vydrží spát i 6 hodin a pak po krmení ještě po 3 hodinách a tak kolem deváté vylejzáme, takže se zvládám i docela dobře vyspat což jsem hrozně ráda, nedostatek spánku nesu strašně špatně...
Jinak přes den taky něco naspí ale už je víc a víc vzhůru a začíná pozorovat věci kolem sebe a objevuje svoje ručičky
Občas ho taky trápí prdíky, tak dvakrát, třikrát týdně kdy probrečí třeba celé odpoledne, ale většinou je to ok a i když je vzhůru tak je moc hodný
Na ty prdíky máme kapičky Lefax, přišlo mi, že ze začátku fungovali dobře, a teď už zas tak moc ne, jinak dávám teplý polštářek s rýží na bříško a cvičíme, ale moc to taky nepomáhá... Co jsem slyšela tak jsou na to nejlepší nějaká probiotika ale ty mi v poradně říkala, že se můžou dávat až měsíčnímu miminku, tak uvidíme jak to bude pokračovat a trápit ho to, že bych nějaká zkusila... Řekla bych, že ho bříško bolí hlavně proto, že se mu moc nedaří odříhnout a to zkoušíme všechny možné polohy...
Tak se mějte všechny moc krásně a hlavně pevné nervy přeju