Taky je mi to divne, ale nejspis maji pocit, ze se vlastne tak moc nedeje, kdyz cekaji dite, ale hlavne, ze se k nicemu nezavazou tou svatbou. Osobne jsem ze stare skoly a nemuze se ubranit pocitu koukat na nesezdane rodice skrz prsty, prijde mi to takove nedospele. Ekonomicky je vyhodnejsi spis manzelstvi - lze si odecitat z dani na manzelku, manzele mohou byt spolupracujici osoby atd. No a samozrejme nelze pominout i onformovani o zdravotnim stavu manzela/manzelky v pripade nejake nehody.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.