Zkusila bych to dřív než měsíc před porodem, ale i kdyby to mělo být v 9. měsíci, šla bych do toho. Svatba s malým dítětem se mi zdá plná stresu, neuila bych si ji, i když jsem měla děti hodné, vyžadující jen jídlo a spánek v pravidelných intervalech. Ale třeba kolem toho roku byly neodložitelné, respektive byly v pohodě když jsem odešla, ale kdyby mě viděly někde poblíž, chtěly by být v mé blízkosti(rozumněj v náručí). To mi přijde pohodovější vzít se během těhotenství, budeš řešit spoustu věcí a nebudeš muset myslet na dítko.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.