obdobi vzdoru- no to je u nas take. A mala ode mne chytla virus- mela jsem opary- skarede- 3 na rtech- a davala jsem si moooc velky pozor- ale mala to chytla, tak mela 4 dny vysoke horecky a pak nemocnou pusu- poprve pry ty opary jsou v puse- az pak vyskoci na rtech...tak mela cele horni dasne uplne cervene a krvacely pri kazdem jidle, piti mleka..bolelo ji to, plakala....hruza =( nevypije mi zadnou medicinu na horecku, tak sjem sehnala tablety pro deti- jeste ze tak. Ale teda 10 dni jsme byly zavrene doma- Tomik je v Cesku na prazdninach u babicky a tatka ven chodil- ale my dve jsme teda trpely- nejsme vubec interierove typy. No a od te doby je mala takova litostiva- vsechno si vyknucuje- moc moc doufam, z eji to prejde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.