Xantipo, já čekám druhé a někde jsem četla, že náš právní řád nedovoluje, aby se první dítě a druhé dítě jmenovalo jinak pokud mají stejné oba rodiče. Tj. pokud se mé první jmenuje po otci, bude se tak jmenovat i druhé. Nemám s tím problém, jen mě překvapuje, že to asi není pravda.. nebo tvá sestra nechala dodatečně přejmenovat i první dítě? A její partner je pěknej burák, nechat mě chlap plácat se samotnou půl roku po porodu, to bych asi nedokázala odpustit.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.