Ahoj Kláro,
moc gratuluji!
Jo, je tu ticho po pěšině - a jelikož jsem také mezi těmi, kterým jsi gratulovala Ty, tak děkuji
.
Ad testy, já měla pokaždé jen NT. A zajímavé je, že jsem ani jednou nic neplatila, poprvé mne gynDr. poslala k MUDr. Břešťákovi, takže kapacitě, měla jsem doporučení a neplatila jsem nic, podruhé chtěl jiný gynekolog (měnila jsem) vzít krev v tom 11tt, ale nedělat UTZ a vyhodnotit až tu krev kombinovaně s triply, tak jsem mu řekla, že triply nechci a že si nechám NT udělat jinde jako samoplátce - sestra zavoala a doslova mne vecpala do Gennetu, páč samozřejmě mi to řekli pozdě, ještě mne upozorňovala, že budu platit, no a tam jsem dorazila a kupodivu též nic neplatila, pak ještě na velký UTZ jsem šla také tam a také nic nechtěli, bylo mi to teda divné...snad tam nejsem vedena jako dlužník
- ale poplatek 30,- Kč jsem tam uhradit musela, tak věřím, že by si ohlídali i jiné nutné placení
.
Wis, utíká to, viď. To věřím, že Tě takové Patričkovy věty dostanou. Malá si ségru taky oblíbila, a to ji M nijak nešetří, máji chvílemi za živou hračku. Nejlepší je, když ji utěšuje přesně těmi slovy, co já, od ní to zní tak srandovně "už je to dobý, nooo, dobý...copaaak...dobý???"
Kač, chudák malá, snad se jí to nebude vracet
. Koukala jsem na to video, super, to je sranda, jak dětičky rády tančí a zpívají. Mne pobavila M, když z ničeho nic zanotovala "žije ten, co mi srdce ničíííí"
. Vyšlo najevo, že jí to zpívala babička. Jo, a Verunka má krásně dlouhé vlásky, to těch M pár chlupů...
L bude za týden půl roku. Pár dní už pilně péruje na kolínkách, každý den to vydrží déle a líp. A už si požužlala svou první kukuřičnou křupku. Musím nějak načíst příkrmy, u M jsem začínala vařenou (rozvařenou) rýží s MM, ale L není až takový hubeňour, v půl roce přesně zdvojnásobila váhu, má 6,4kg, to M neměla ani náhodou, tak ji nemusím "vycpávat". Mrkev už nám roste na zahradě slušná, tak že bych začala tím? Kač, ve Státech se začíná čím, banánem?