| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hoj, já nebudím, mně se to příčí. B. prostě někdy na podzim začal spát celou noc a mít suchou plínku - jen se musel dát hned.
Teď se občas v noci budí - posadí se a třeba hned hlásí, že chce čůrat, nebo je trochu mimo, tak se ptám, jestli se mu chce čůrat - sdělení jo/ne odpovídá reálu vzdor tomu rozespalému stavu. Ráno sucho, pokud se dá hned. Výjimka by asi byla a tak vůbec, hodně cestuje, spí s náma a mně se nechce celou tu postel převlíkat. A hlavně - máme péřový peřiny, ciž při jeho velkém cestování...
Přes den někdy v zimě - když nemá plínku, tak se nepočůrá, když má, neřeší - chodí tudíž naostro, páč slipouše mu přijdou asi jako plínka. To si čůral taky dle potřeby.
Bobek preferuje do plínky - si o tu plínku řekne, udělá bobek, smrad ho prozradí. 3x jsem to ukecala na nočník. Když nemá plínku, nekadí, až třeba vymydlenej na spaní dostane plínku... a může se jít mýt znovu...
Nechápu, jak se to dělá s dětmi na spol. příležitostech, kde nejde jít na wc - člověk jim člověk dá plínku, pro sichr, ale i batole menší, a když se to dítě pokadí, tak v poloměru 20 m to nelze zapřít. Jak se tohle řeší? Hodinu někde...??

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.