Jsme už léta u Vodafone, ale poslední dobou nejsem spokojená. O2 máme u nás špatný signál. TMobile mě nenadchnul žádnou nabídkou.
Uvažuju o dokupování kreditu na ty nové operátory - asi nejvíce mě nadchlo Tesco Mobile. Ale bojím se signálu, jestli to bude ok. Mají tam i "Neomezené volání s kartou Clubcard" - což jsem moc nepochopila. Budu se tam muset jít informovat. https://www.tescomobile.cz/nase-nabidka/neomezene-volani-za-300/ To si ten balíček koupím jen jednou. A pak už jen budu nabíjet kredit? Abych měla tuto výhodu (neomezené sms a volání v rámci TescoMobile, a 120 volných minut a 60 volných SMS do ostatních sítí)? Nebo jak to funguje? Super tam je, jak píšou, že si nabiju za 200Kč a oni mi dají dvojnásobný kredit. Ani se mi tomu nechce věřit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.