Přidat odpověď
Děkuji moc všem, kteří mě tak trošku potěšili, že takové ženy existují a že i tak vnímají sexuální život hezky. Otázka zní, co Vám nejvíc pomáhá od chlapů, abyste se cítili v pohodě, nechali se na milování "přemluvit", případně se na něj i těšily a samy ho iniciovaly?
Já jen řeknu své postřehy, které jsem vyzoumal: u nás pomáhá když mám na manželku čas, sedneme si a povídáme, pak má ráda nesexuální dotyky, objetí, chytnout kolem ramen a uklidňující slova, pomoc s domácími pracemi, pomáhá taky když domluvím hlídání dětí a může si jen tak lenošit s nohama nahoře, nebo když máme nějaký moc príma výlet nebo volnej výkend. Roli taky hraje ženská perioda.
Hodně pomáhá jakákoliv dobrá literatura o milování, nebo partnerských vztazích - když si je spolu čteme tak je aktivnější - možná proto, že na to víc myslí, nebo proto, že má dobrý pocit, že na našem vztahu pracujeme.
Taky pravděpodobně pomohl věk - už jí není 20 let :) A - světe div se - asi taky pomáhá, když nemáme finanční starosti.
Tak to je asi tak zhruba všechno.
Jak "jednoduché", že ? :-))) Chlapům stačí když přijde žena do ložnice nahá ! :))))))))
Fanda
Předchozí