Pokud je budeš klasicky sterilovat těch cca 20 minut, tak tam cukr být nemusí. A klidně tam můžeš dát ten glukopur, což je glukosa.
Cukr je nutný tam, kde se nesteriluje, např. v marmeládách. Tam je potřeba dát cukr:ovoce v poměru 1:1, což je hranice, kdy glukosa a fruktosa (na něž se sacharosa varem v kyselém prostředí rozloží) dostatečně osmoticky chrání.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.