Přidat odpověď
O práci policie - tak když nám chtěli ukrást auto, čekali jsme 3 hodiny na hlídku - mezi tím projelo x hlídek sem a tam - že prý mají jinou práci. Když přijeli, přijel rovnou technik, což bylo fajn, vše se sepsalo, technik nafotil, jednání policistů opravdu seriozní, příjemné, vše jsem podepsala a že prý mám ještě přijít na služebnu. Na můj údiv - proč, když už je to zadokumentované, že prý předpisy. Dorazila jsem je žádostí, aby si mé OP nafotili, aby to šlo rychleji - smáli se až do odjezdu, prej čím, oni nemají ani noťasy, ani přenosný tiskárny, ani služební mobily na ofocování dokladů - prostě nic. Na služebně jsem opět strávila 2 hodiny, což už dle mýho bylo zbytečný. Nechápu, proč nejsou vybavení, aby přímo na místě mohli vyřídit celý protokol vč. ofocení dokladů a já bych na služebnu jen došla v případě, že bych něco potřebovala dodat. jejich předpisy jsou tak debilní, že se nedivím, že jedna činnost jim trvá půl dne a to lítají jak hadr na holi, přitom v každý firmě je to už dávno zeefektivněné maximálně.
Předchozí