| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jako za mě:
při výšce 170 cm není úplně normální mít 54 kg~d~
Já mám cca 172 cm a úplně nejmíň co jsem kdy dokázala mít bylo 58 kg a dál to nešlo ani o fous... tělo se bránilo... a to nemám moc robusní kostru, spíš lehčí, jsem taky typ hruška...
a vůbec si nedovedu představit, že bych se někdy dostala na 54 kg - to bych zřejmě nemohla jíst skoro nic a vypadala bych příšerně - při těch 58 kg mi lezly ven klíční kosti a nejen ty......

Jo, mám příbuzné, které jsou vysoké a hodně štíhlé, ale ony nejsou normální většinový slovanský typ postavy, jako já... nemusejí pro to skoro nic dělat/a taky nedělají, narozdíl ode mne - těch 58 kg bylo vykoupeno docela přísným jídelníčkem a sportem...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.