tak já to vím, že budu odsouzená a je mi to úplně jedno... myšleno to bylo tak, že moje kamarádka se už teď ve svých 37 letech "těší na vnoučata"... no já ne a neplánuju dělat hlídací babičku. Prostě teď mám děti o které se musím postarat. Nikdo mi s nimi nepomáhá, exmanžel už je tři roky neviděl, prarodiče nejsou nebo nemají zájem... svoji výchovnou funkci budu mít tedy splněnou, až odchovám svoje děti a u vnoučat se angažovat nebudu. V další fázi svého života mám naplánované úplně jiné věci. TAkže se prostě nedivím, když někdo po 17-ti letech manželství najednou nemůže dál fungovat....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.