Jsem souteživý typ, ale protože se v podstatě nemůžu v ničem s nikým měřit (jsem příšernej lyžař, žádný talent na míčové hry apod.) tak běh je sport, kde můžu předbíhat sama sebe. Nastavila jsem si SportTracker na telefonu a baví mě být vždycky o kousínek lepší. Základ je to na začátku nepřehnat a nechtít moc. Já běhám jen půlhodinovky. V dubnu jsem dala max 2,7 km, většinu jsem šla. Teď už dám za 30 min 5km. Většinou běžím. U nás je tedy blbej terén, nahoru dolu. Tepovku neměřím, ale držím se pravidla, co udýchám nosem to je dobrý. Jak začnu mít potřebu nádechu pusou, tak zvolnim. Mám -8kg.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.