Loro!!!! To je nádherný chlapeček, ten se teda povedl
Až jsem musela zamáčknout slzu. Gratuluji
a krapet i závidím tvoji klučičí bandu
. Musí to být úžasné (a náročné zároveň). Hlavně ať jste v rámci možností zdraví!
Všechny moc zdravím a oslavencům přeji vše nej!
Já se hrabu z angíny (klima na JIP mě dostala
). A začínám trochu nervóznět, když se řekne škola, protože kromě aktovky nemám pro Hynka vůbec nic. A nějak se mi do toho shánění vůbec nechce.
Ad očkování - bohužel mám v okolí pár velmi špatných zkušeností s následky očkování, že při každém očkování kluků jsem trnula hrůzou. U Damíka jsem musela podepsat, že nechci Prevenar (přímo do karty). Žádné očko navíc nedávám a dávat nebudu. Hrozně málo se o tom mluví... a zvlášť prvorodičky chodí na očkování s radostným očekáváním, že budou mít miminko zdravé a chráněné.... kdyby jen věděly.
Anejko, super, že jsi se ozvala. Mnohokrát jsem na vás myslela, co Honzík.. co Štěpánek... ale díky práci, školce a vůbec všemu kolem zůstalo fakt jen u myšlenek. Jsem ráda, že Honzík tak skvěle bojuje a Štěpánek je drobínek, ale on to časem dožene. Však víš. Hynek byl a je drobný (patří k těm nejmenším ve třídě) a přitom mezi 5. a 6. rokem přibral 4 kg! Takže do školy bude nastupovat s 20 kg - to jsem ani nečekala
. Myslím na vás dál...