Přidat odpověď
Chtěla bych si tu přečíst váš názor na výše zmíněné nebo jestli jsem divná spíš já,že vůbec nějakou reakci čekám nebo jsou už lidi fakt tak zapšklí? :
Posílala jsem fotky příbuzným z promoce,kteří si o to přímo řekli,švagr i švagrová s rodinou tam jsou i vyfoceni.Pro další příbuzné jsme pak dělali grilovačku,co tam oni na ní nafotili,tak nám poslali a mě tedy přišlo přirozené a normální,že jsem hned odepsala a měla jsem z toho fakt radost jako takovou.Těm co poslali foto z grilovačky tak jsem taky poslala foto z promoce,protože si o to řekli,a nic,ani dcera či její matka (jedna je v praze,2.na moravě)se neozvaly taktéž,zrovna jako švagři.
Uvažují,že jim pošlu nějaký žertovný mail,jestli to tedy pochopí,myslím si,že alespon ze slušnosti by mohli poslat alespon smajlíka nebo pouhé díky,na znamení,že jim to alespon došlo.Se všemi těmito lidičkami vycházíme velmi dobře,byť se moc často nevídáme.
Příští rok budem oba slavit s mužem 50ku,uvažovala jsem,že to proto uděláme společně,ale ted jsem teda docela rozčarovaná vůbec takové pařezy na něco zvát,když člověku ani nestojí za odpověd mailovou.Vážně začínám uvažovat o tom,že si manžel udělá oslavu sám,on to teda chce a já si udělám fajn den někde úplně jinde se psem,z té falše mezi lidmi je mi na blití.Tak proč si dělat násilí.
Předchozí