Třešni,
tak na pindy mudry nedej.
Já jsem chtěla po mudře VČERA nasadit Hani ATB-hrozně kašlala. Pindala, nedala, s Hani byl včera u mudry MM a prý to na ATB není
Podotýkám že starší mají OBA ATB od úterý, měli velké nálezy v krku a kašlou tak že si vykašlávají průdušky.
Včera kvečeru Hani nabrala neuvěřitelný sešup. Kašel jí přešel do jednolitého záchvatu až do rána, a i maximální kombinací léků a zábalů jsem jí přes noc držela teplotu na 40st. Musela jsem jí nasadit Rectodelt, začaly jí cukat končetiny a měla jsem obavy z dalších febrilních křečí.
Dnes ráno jsem se v tom hrozném vedru vydala znovu k praktické, se všemi třemi i když Daník s Peťulí mají ATB, neuvěřitelný manévr. Když mudra viděla Hani, znejistěla, najednou ATB už potřebujeme a dokonce Hani poslala na RTG aby viděla přesný rozsah brochitidy aby jí najednou dala silnější ATB. A už nepindala, dokonce se mi omluvila.
Ovšem omluva mi houby pomůže, když jsem musela vláčet v tom vedru tři hodiny zbytečně povenku a dalších bacilech dva na ATB a Hani s 40st horečkou
. Včera byl doma MM a vzal jenom Hani k praktické a na ORL autem