Jenže lidské "já" je spousta různých "osob"...takže "líbí-nelíbí" je velice složité a různé složky lidského "já" to mají "různě". Obzvláště, co se týče vztahu k rodičům, které apriori chceš milovat a vidět pozitivně, ale přesto nejsi schopen přehlédnout, jak se k tobě nebo sobě chovají...případně to může vytěsnit, popřít...obranných mechanismů je spousta
Nicméně já jsem mluvila o tom výsledku - nemusí to skončit pouze tím, že když člověk nedostal např. lásku, tak buď děti nemiluje, nebo jim to vynahrazuje...taky to může zpracovat a přijmout a s dětmi si vytvořit vztah vyrůstající na opravdovém základě, ne jen jako kompenzace
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.