No však - cukr není nic odporného, narozdíl od konzervantů .Ty tedy součástí naší potravy nebyly nikdy, natož v pravěku, žejo. To je úchylka posledních pár desetiletí a kdoví, jak se to může vymstít.
Když chceš marmeládu dělat s méně cukrem, tak použiješ normálně pektin (1:1 nebo jakékoli jiné jméno), dáš míň cukru a pak hotovou marmeládu přesterilizuješ. Po otevření pak nemůže být mimo lednici a měla by se spotřebovat cca do týdne.
No a nebo ta povidla, ta jsou tedy sladká, ale zároveň chuťově koncentrovaná, fakt je to moc dobré.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.