Stáni u Nechranické přehrady to znám
Ségra tam bydlela po svatbě pár let - tak jsem tam nějakou tu část taky viděla. Ségry tchán měl u Nechranické přehrady stabilně daný karavan a rybaříval tam. Já Ti ani moc nevím, jestli se mi ten kraj líbil - mám ho asi zkreslený tím, že tam ségra bydleli a nelíbila se mi tam ta mentalita lidí.
Do Jindřichova Hradce bych ráda tyto prázdniny taky zavítala. Vloni jsme pořádně objevili Třeboň, tak by bylo na čase taky Jindřichův Hradec.
Dětskou prohlídku jsme letos zažili na dovolené na Bouzově - v kostýmu a s dětskými komentáři - super! Obě holky byly nadšené a chtěly na další okruh pro děti, ale na ten už nebyl čas.
Já jsem dnes odvezla obě holky na tábor na 14 dní. Teď sleduju s hrůzou, jak se sunou ty silné bouřky a modlím se, aby to všichni ve zdraví přečkali a aby Šárka nebrečela, že chce domů. Jsou v podsadových stanech na Vysočině a teda naštěstí je ve stanu s Martinkou a vedle ve stanu je moje ségra coby zdravotník... Doufám, že ty naše drobinky zvládnou a nepojedu zítra znovu 200 km.
Zítra se děsím práce - v pátek tam bylo 34°C a po dnešních 39°C tam bude asi totální výheň - nevím, jestli tam do cca 15 hodin vydržím bez odpadnutí. Mám s sebou udělaný zeleninový salát, chladí se mi mísa s melounem, koupím Magnésii a budu doufat, že to přežijeme.
Ad domeček - zítra se dozvíme, jestli domek novostavbu vzal první zájemce a chceme zítra dojednat další prohlídku na další domeček kolaudovaný v roce 2002.
A taky chceme kouknout na jednu moc hezkou chatu - která by možná mohla vyřešit naše bydlení jaro - zima v přírodě a přitom by nás zadlužila o dost míň