zkoušela jsem se k ní znovu přiblížit - ale vždycky to mělo stejný efekt. Okamžitě to pro ni byl signál k vměšování se do věcí, do kterých jí nic není a poskytování nevyžádaných a převážně nesmyslných rad. Následovalo uražení se (protože jejích rad nebylo dbáno)... a tak pořád dokola. Já chápu, že už jiná nebude. Na druhou stranu ani já s některými věcmi nic neudělám: např. nevyžádané rady a pokusy "napravovat výchovu dítěte" se stoprocentní jistotou způsobí rudou mlhu před mým zrakem a jenom tvrdé sebeovládání mi umožňuje na ni neječet, abych situaci ještě nezhoršila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.