| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Terezo, ale větu "nejsou žádný zázrak století, aby nebyly reklamace" nikdy neříkej, za prvé je to od matka trapný, za druhé kluci to budou brát jako zradu od tebe. Vysvětlím: moje tchýně mě taky druhý den po svatbě řekla - "že je ti to líto koho sis vzala..." já zamilovaná, šťastná, nesoucí se na vlně novomanželky a zároveň jsem věděla, jak můj muž má velmi svoji matku rád, nikdy jsem mu to neřekla, hrozně by ho to mrzelo, ale ta věta byla v té chvíli tak trapná, shodila mě a shodila i jeho a tím i sebe, to byl první zásek do našeho vztahu tchýně snacha.......a z druhé strany moji rodiče jakoby dělali to samé, moje máma naprosto milovala všechny mé partnery, které jsem přivedla domů a shazovala mě před nima stylem: "to víš, ona není nic moc" bylo to trapný, trapný, trapný, co jí měli asi na to říci? Nenáviděla jsem ji za tu hloupou poznámku a brala jsem to jako zradu.

Takže za mě: " předávám Vám své tři největší poklady života, buďte na ně hodní a přijďte si kdykoliv pro pomoc!"

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.