Když to vidím tady a vzpomenu si i na svou omezenou vymezenost zhruba prvních 10 let snachování, kdy bych v případě existence Rodiny mohla mít celou diskusi o tom jak je moje tchýně z Jupitera, zatímco já "ó snacha nejkrásnější a nejchytřejší", tak bych se asi taky měla bát. Uvidíme. Ale nějak si myslím, že mé děti jsou chytré a nezamindrákované a až se rozhodnou pro stálé svazky, protějšky tomu budou odpovídat. Že žádná upískaná, ímrvére načuřená snacha, která ani neumí říct, co by chtěla, mi nehrozí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.