Přidat odpověď
Anett, tak to promiň, ale tohle je nehoráznost.
On to snad po té dámě a po premiérovi někdo chtěl, aby prezident mohl zasáhnout?
Co je to "polopuč"?
Polopuč je blbost ještě nehoráznější, protože buď je to puč, což není, Zeman vládu, ani premiéra dokonce ani k demisi nevyzýval, to byli jiní, nebo je to postup prezidenta v reakci na zcela konkrétní situaci a plkat o polopuči je tak akorát na kopanec a ne do zadku, ale do hlavy, aby se dotyčnému rozsvítilo.
Celou věc zazdila naše "stojedničková" koalice, protože po takové aféře měly být předčasné volby a ne tenhle tyátr, co tu oni předvádějí. Jestliže chtějí tyátr, dobře, ať ho tedy mají, ale ať se taky za ten tyátr přihlásí k odpovědnosti a nesvádějí to na prezidenta, který jen nepostupuje podle jejich představ.
Prezident totiž rozpustit sněmovnu nemůže, to by už ten puč totiž skutečně byl.
"Polopuč" mi tu i ten můj krám podtrhává červenou vlnovkou jako nesmyslný výraz. 4x podtrženo v mém textu.
Co se týče justice, v tom případě je Nečas jen to, čemu se říká "bílý kůň", tedy nastrčená figura, to by ledacos omlouvalo vůči jeho osobě, ale byl by to ještě závažnější důvod, pro který tuto vládu dostat od mocenských pozic.
Taky jsem četla ten "děsivý rozhovor" v Týdnu.
Nikdo totiž nepopřel, že došlo k tomu, k čemu došlo, tedy k trafikám a sledovačce. Jen tu "trafikantskou část" kryje imunita a pak tedy můžeme vést diskui o tom, která že část justice je ta pošpatnělá? Ta, která rozhodla o vazbách, nebo ta, která vyhlásila imunitu?
Předchozí