Ja spoleham na bazary!
Lidi mi porad rikaji, at si koupim novy, ze vypadam jak social, ale ja vim dobre, ze novy mi celkem záhy pristane v kašičce, mlíčku, anebo na pískovišti (jako mnoho predchudcu toho soucasneho). Jak rikam, dokud zvoni, kdyz nekdo vola a jdou psat a cist sms, tak ho necham.
Kazdopadne myslim, ze je na case, aby zacal nekdo (vyrobce) premyslet o pomalu, ale jiste starnouci generaci, ktera se proste uz nechce ucit nove a nove a nove technologie, ktere se v okamziku "naučení", stavaji prekonanymi. Byly doby, ze kdyz mi nekdo pujcil mobil, tak jsem zmackla zeleny, kdyz jsem volala a cerveny, kdyz jsem ukoncila hovor. Dnes jsem uplne v pytli (jakoze si fakt nemyslim, ze bych si mela koupit ortopedicky boty a telefon veslo a rychtovat se do penalu), ale uz se NEchci nic ucit, kdyz mi to nic neprinasi. Nemluvim o jazycich a dovednostech, co pouziju, ale myslim Iphony, Ipady, ÁJ nevim co.
Mam laptop, co funguje celkem OK a tuhle mi v opravne rekli, ze co bych cekala od takovyho dedecka ... Trosku mne nasral, cucák dvacetiletej, ten komp je starej presne 4 roky, tehdy mu byly 3. Pokud mi taky klekne, budu chtit neco obdobnyho. Filmy nestahuju, hry nehraju. Potrebuju maily, zpravy, Rodinu
a soliter. Na to si prece nebudu brat pujcku, abych si kopila stroj, co neumim ovladat a prosit sousedy, aby mi ukazali, kde si najdu recept na jáhlovou kaši, že?
Je mi 37, pozn. aut. Jsem jedina?