| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojíík
tak to mooc gratuluji a krásné jméno!!!!
fakt s enám ty miminka povedli všem!!!!~;((~s~mám evšeci krásný zdravý mimísky a tak to je abude!!!!

Já dneska si vydělávala a Tobík asi tušil že chci vydělat a atak byl hodný a moooc zato ted s ehlásí o slovo
Holky já vám nevím jestli jsem to zaspala a nebo néé ale malej usnul tak v půl 10 a já pak jukla při kojení na mobil a bylo 3.38~d~tak vám nevím jestli jsem to jedno kojení zaspala a nebo jestli taaaaaak dlouho hajal??:-)))))
fakt ho jen a jen chválím poslední dny!!!!

a co musím říct tak už včera a i ted v postýlce opět ruce dokořán a pláč strachy vyděšený:-((coto je??je to tím že se opravdu bojí toho prostoru a chce být víc stísněný??to u MII neznám ta spíš opak vadilo jí utísnění:-)
mě to vždy tak vyleká úplně mi je ho líto a uklidnuji ho v náručí ten výraz v očíčkách:-(((

dneska jdu dělat šveskové a merunkové knedle !!!!těším se na ně,no prostě je to sladké tak asi proto:-))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.